Tijdens het oudercontact organiseerde het Atheneum een ‘Warmste kerstmarkt’ in de polyvalente zaal waarbij de winst naar de goede doelen van de ‘Warmste Week’ van ‘Music for Life’ gaat.

De school is enorm tevreden over de succesvolle kerstmarkt waarbij verschillende standhouders een gevarieerd aanbod presenteerden aan de enthousiaste bezoekers. De leerlingenraad zorgde naar goede gewoonte voor glühwein en warme chocolademelk, maar bezoekers konden ook genieten van een lekkere braadworst.

Ook wie nog cadeautjes moest kopen, kon tijdens de kerstmarkt kiezen uit leuke en originele geschenken. De leerlingen van ‘Voeding en Verzorging’, ‘Logistiek’ en ook de leerlingenraad verkochten authentieke geschenken. De school wil echter ook de onafhankelijke standhouders (ouders en familie van leerlingen) bedanken om de sfeer op onze kerstmarkt een enorme boost te geven. Het Atheneum wenst alle leerlingen, leerkrachten, ouders en personeelsleden een prettige kerstperiode en een gelukkig 2019.

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van de kerstmarkt van het GO! Atheneum Geraardsbergen.