De laatstejaars van het GO! Atheneum Geraardsbergen organiseren op vrijdag 8 februari een spetterende 100-dagenfuif in JC De Spiraal in Geraardsbergen. Die vrijdagavond staan populaire DJ’s geprogrammeerd zoals Leadz, MDLA, Rumour, Everlake, Genesees en E-Man & Cosinski. Het hoogtepunt van de avond wordt ongetwijfeld de set van DJ Rover, die vorig jaar indruk maakte in de finale van de wedstrijd ‘MNM Start To DJ 2018’. Er werd ook gedacht aan alle hiphopfans uit de regio: rapper ‘Santos BK’ zorgt voor een kleine live act om 21.45 uur. Het GO! Atheneum Geraardsbergen is zeer tevreden over deze line-up aangezien de meeste DJ’s (oud-)leerlingen van de school zijn.

Klaar om te heersen op de dansvloer? De fuif gaat door vlak na de examenperiode van de universiteiten en hogescholen en is dus de ideale plek om alle energie los te laten. De mooie fuifbandjes kunnen aangekocht worden bij de laatstejaars van het Atheneum en kosten 4 euro in voorverkoop en 6 euro aan de kassa. Bezoek de Facebookpagina voor meer informatie!