In het kader van een pedagogische studiedag bezochten 20 docenten van de lerarenopleiding van Odisee Gent het schooldomein van het GO! Atheneum Geraardsbergen. Het Odisee-team was enorm geïnteresseerd in de vele onderwijsvernieuwingen die het voorbije schooljaar in het Atheneum gelanceerd werden.

De onderwijsmethodes Agora, Duaal leren en de Delta-klas werden in eerste instantie voorgesteld door de vakleerkrachten in de vergaderzaal, nadien konden de docenten ook proeven van de good practices tijdens het lesgebeuren. Na een bezoek aan het moderne Agora-lokaal, het vernieuwde labo en de praktijkplaats ‘Elektrische Installaties’, werd er afgesloten met koffie en een traditionele Geraardsbergse mattentaart en konden de deelnemers gretig van gedachten wisselen en verdere vragen stellen.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen was verheugd met het bezoek van de bevriende hogeschool en vindt het belangrijk om te reflecteren over de toekomst van fris en modern onderwijs.