In de kelder van het GO! Atheneum Geraardsbergen brouwen de leerlingen van het Se-n-Se-jaar Productie- en Procestechnologie eigenhandig drie lekkere tripel bieren. Onder begeleiding van dhr. Govaert fabriceerden de jongeren reeds een blonde GO! Tripel van 8,5 % en een bruine GO! Druppel van 10 %. Het derde biertje mogen ze zelf creëren en samenstellen. Binnenkort hopen ze dan ook een fruitig tripel biertje te presenteren waarvan de smaak volledig werd bepaald door de Geraardsbergse studenten.

Het volledige brouwproces is in handen van de jonge PPT-leerlingen die over al het nodige materiaal  beschikken op de school. Heel wat wetenschappelijke berekeningen worden afgewisseld met metingen, controles en het verwerken van onder meer hop, water en mout. Ook het bedenken van de naam, het maken van etiketten en het bottelen van de flesjes gebeurt door de leerlingen zelf.