Tijdens de opendeuravond van het GO! Atheneum Geraardsbergen organiseerde de werkgroep ‘Gezondheidsbeleid’ een sportieve activiteit waarbij leerlingen 12 uur onafgebroken op de rollen moesten fietsen. Een uitdaging die Gilles De Vulder, leerling Maatschappelijke Veiligheid op het Atheneum, met plezier aannam aangezien hij de volledige twaalf uur onafgebroken wilde fietsen. Gilles, die in zijn vrije tijd ook wielerwedstrijden rijdt bij de beloften en elite zonder contract, wilde met zijn indrukwekkende prestatie zijn studierichting ‘Maatschappelijke Veiligheid’ in de kijker zetten.

De twintiger kreeg het gezelschap van leerlingen en leerkrachten van het Atheneum die zich lieten sponsoren of zelf een halve euro doneerden om tien minuten te rijden voor het goede doel. Twaalf uur lang waren de spinning-fietsen bezet en de opbrengst van deze sportieve activiteit gaat integraal naar het goede doel vzw Omnisport Farao.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen en de L.O.-leerkrachten zijn heel fier op Gilles De Vulder en alle sportievelingen. De school stimuleert een gezonde levensstijl en moedigt alle leerlingen aan om te bewegen. Meer foto’s van deze sportieve activiteit kan je bekijken door op de onderstaande foto te klikken.