De leerlingen van het derde jaar ‘Delta’ presenteerden voor een kritische jury hun eindwerken die ze uitwerkten als vrij project in het onderdeel ‘verbreding’. Aangezien de leerlingen uit de ‘Deltaklas’ enkele vakken versneld afwerken komt er tijd vrij voor individuele projecten, die ze uitwerken onder begeleiding van mevr. Van Hees.

De vier Delta-leerlingen konden zelf het thema van hun individueel project kiezen en moesten dit dan presenteren voor een vakjury en de directeur.

Julie Tresignie presenteerde een eindwerk over ‘De Koreaanse taal’ en keek naar de verschillen tussen Noord- en Zuid-Korea. Sasha Sellenslagh koos voor het onderwerp ‘Survival’ en presenteerde aan dhr. Van Der Smissen technieken om te overleven tijdens een oorlog. Oscar Cuyvers concentreerde zich op de ‘Commerciële ruimtevaart’ en ging de wetenschappelijke tour op wat dhr. Bruyneel wel kon appreciëren. Ook Wout Delahaye koos met ‘De rechterlijke macht’ voor een interessant thema.

Bekijk meer foto’s door op de onderstaande foto te klikken.