Op een splinternieuw laagje asfalt ontving directeur Brecht Persoons samen met zijn team zo’n 900 leerlingen voor de eerste schooldag van 2019-2020. Een schooljaar waarin het GO! Atheneum Geraardsbergen naast de overkapping van de speelplaats ook zal starten met de bouw van een grote nieuwe sportzaal ‘De Matte’.

De nieuwe leerlingen uit het derde middelbaar werden ontvangen met een gezellig ontbijt en kregen, naast praktische informatie en de visie van de school, ook meteen uitleg over de onderwijsvernieuwingen die dit jaar doorgaan in de Papiermolenstraat. Ook voor heel wat leerlingen uit de Se-N-Se jaren ‘PPT’ en ‘Maatschappelijke Veiligheid’ was het een eerste en warme kennismaking met de onderwijsinstelling.

Het team van het GO! Atheneum Geraardsbergen wenst alle leerlingen een goede start en kijkt uit naar een leerrijke en aangename samenwerking!