Britt Hellinckx, Amber De Moor, Elle Libaers, Louise Cnudde en Marley Ekenge Bofonge zijn onder begeleiding van mevrn. Reubens en Ockerman aangekomen in Tychero, een Grieks dorp nabij de Turkse grens, waar ze een week lang een buitenlands avontuur aangaan met schooldelegaties uit 6 andere Europese landen. Het GO! Atheneum Geraardsbergen zet in op de uitwisseling van ervaringen en deskundigheid met buitenlandse partnerscholen en vindt het een enorme meerwaarde om de jonge leerlingen te laten genieten van dit buitenlandse avontuur.

Via de ‘KA 229/ 21st Century Schools’-mobiliteit kunnen deze vijf leerlingen uit het vierde jaar ‘Humane Wetenschappen’ genieten van een gevuld programma met educatieve uitstappen en interessante workshops. De leerkrachten en leerlingen geven ook zelf enkele presentaties en er staat zelfs een sessie volksdansen gepland waarbij ieder land een traditionele dans zal voorstellen.

Het Atheneum wenst de leerlingen en begeleiders nog veel plezier en kan alvast meedelen dat ze warm werden ontvangen bij hun gastgezinnen en in de organiserende school.