Op vrijdagavond 4 oktober organiseert de leerlingenraad van het GO! Atheneum Geraardsbergen de traditionele openingsfuif in JC De Spiraal. Dit jaar kozen de leerlingen voor een galactisch thema met de naam ‘Out OF Space’ en voor een line-up met heel wat (oud-)leerlingen. Voor de buitenaardse beats rekenen we dit jaar op E-Man, MDLA, Leadz, Pjajja en Den_Boey. Deuren gaan open om 21.00 uur. Een toegangsbandje kost in voorverkoop 4 euro en 6 euro aan de kassa.

Bandjes in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de MOSshop op het Atheneum en bij de volgende leerlingen: Van Eesbeek Daphne, Egorov Vladimir, Steux Axel, Healy Thomas, Baillez Mario ,Ysebaert Yenthe, Van Der Haegen Julie, Vangerven Jelle, Boeykens Brooklyn, Branckaert Aron, Leroy Lowieke, Mekray Dounia, De Backer Arthur, Roeland Matthias, Smets Ninah, Henau Megane, Van Der Pulst Sjouke, Louna Buelens en Joyce Longeval. Tot op de dansvloer!