Onder begeleiding van de leerkrachten ‘Lichamelijke Opvoeding’ namen 25 leerlingen deel aan de interscholenveldloop van de Geraardsbergse sportdienst en atletiekclub A.C.G. Het GO! Atheneum Geraardsbergen kon tevreden terugkeren met maar liefst zes medailles.

Dieter Cottens (3iCare) behaalde goud in de categorie ‘Jongens geboren in 2004’. Hij eindigde net voor zijn klasgenoot Justen De Duytsche (3iCare) die het zilver naar onze school meebracht.

Bij de jongens van het jaar 2003 was er een bronzen medaille voor Tijn Cromphout (5WW) en ook Axl Steurs (3LW) kwam met een bronzen medaille terug in de leeftijdscategorie van jongens 2005.

Bij de vrouwelijke loopsters was het Atheneum  succesvol in de leeftijdscategorie ‘meisjes geboren in 2004’ want daar stonden Olivia Koklenberg (4EW) met zilver en Aahd El Boujoufi (4LW) met brons fier te stralen op het podium!

Proficiat aan alle sportievelingen die hebben deelgenomen aan deze scholencompetitie en een groot applaus voor de zes medaillisten. Het GO! Atheneum Geraardsbergen hecht veel belang aan de gezondheid van de leerlingen en blijft het ganse schooljaar inzetten op sportactiviteiten.

Klik zoals steeds op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van dit evenement.