Drie leerlingen van het zesde jaar ‘Humane Wetenschappen’ zijn onder begeleiding van dhr. Coudron en mevr. Vandermeulen aangekomen in Madeira voor het internationale uitwisselingsproject Erasmus+, thema ‘New Teaching Methodologies’.

De leerlingen werden opgehaald door hun gastgezinnen en hadden er meteen veel zin in. Het zonnetje schijnt nog steeds op het Portugese vulkanische eiland en er staat heel wat op het programma voor de begeleiders en leerlingen. Een week lang zullen 6 scholen uit verschillende Europese landen, waaronder het GO! Atheneum Geraardsbergen voor België, hun lespraktijken voorstellen, presentaties geven, workshops volgen en uiteraard volgen er ook enkele culturele uitstappen.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen blijft inzetten op deze culturele uitwisselingsprojecten die goed passen binnen de internationalisering en uitwisseling van ideeën waarin de school sterk gelooft.