De derde- en vierdejaars die kozen voor het keuzevak ‘Ondernemen’ verzamelden 300 euro via een succesvolle donut- en cupcakeverkoop op het oudercontact. Onder begeleiding van mevr. Sarah Dhont kozen de jonge leerlingen voor een mini-onderneming die donuts en cupcakes maakte, versierde en verkocht ten voordele van de ‘Music For Life’-actie van Studio Brussel. Het zelfgekozen goede doel wordt ‘Kom op tegen Kanker’.

De lekkere donuts werden geleverd door bakkerij De Vesten, vader van Emilio Marck (3 HW), die deze actie voor het goede doel graag wou ondersteunen.  De leerlingen van het derde en vierde jaar ‘Ondernemen’ offerden hun vrije woensdagnamiddag op om het heerlijke snoepgoed zelf te bakken en versieren. Ook de leerlingen van het derde jaar ‘Kantoor’ sprongen in de bres en zorgden voor de promotie met leuke posters.

Mevr. Dhont was enorm tevreden met de inzet van de leerlingen en was blij verrast dat de verkoop van donuts en cupcakes zo vlot verliep. Een geslaagde actie waarmee het GO! Atheneum Geraardsbergen graag het startschot geeft voor nog meer acties voor ‘Music For Life’ en voor verschillende goede doelen.

Klik zeker op de onderstaande foto om nog meer foto’s van deze actie te bekijken.