Door het wegvallen van de opendeuravond, kon ook de jaarlijkse tentoonstelling van de leerlingen van mevr. Niemegeers niet doorgaan. Om de gemaakte kunstwerken toch eens in de spotlights te zetten, maakte onze leerkracht Arts, Plastische Opvoeding en Expressie een website aan.

De kunstwerken werden gemaakt tijdens het (kortere) schooljaar, maar ook tijdens het thuisonderwijs ten tijde van Corona. Heel wat leerlingen uit de richtingen iCare, sociaal en technische wetenschappen, (voeding-)verzorging, kinderzorg & thuis- en bejaardenzorg lieten hun creativiteit de vrije loop. Maar ook de leerlingen uit 3 & 4 ASO die het keuzevak ‘Graphics, Arts & Publicity’ volgen, maakten enkele knappe creaties!

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan zeker het promofilmpje en breng een digitaal bezoekje aan https://atelier205.weebly.com ! Op 15 mei worden via deze weg ook de winnaars van de kunstwedstrijd bekend gemaakt!