Een vreemd eersteschooldaggevoel overheerste gisteren toen de zesdejaars uit de BSO-richtingen ’s morgens opnieuw het GO! Atheneum binnen wandelden. Na de lange sluiting door de coronacrisis waren de leerlingen van ‘6 BSO’ de eersten die de verschillende coronamaatregelen in de praktijk konden ervaren.

Ook de nieuwsdienst van het VTM-journaal kwam een reportage maken over de innovatieve thermometer die via een gezichtsscan de temperatuur van de leerlingen meet. Verder hingen er overal nieuwe pijlen die het eenrichtingsverkeer door de school in goede banen leidden, waren er massaal veel handgels te zien en werd er opgeroepen om genoeg afstand te bewaren. De vele maatregelen maakten indruk op de leerlingen en leerkrachten, maar het was wel snel duidelijk dat iedereen blij was om nog eens samen te komen met de klasgenoten en vrienden.

Bekijk meer foto’s door op de onderstaande foto te klikken!