Op een dag vind je de stageplaats van je leven! Jonathan Dupont volgt de duale opleiding binnen de richting ‘Elektrische installaties’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen. Voor de werkcomponent binnen deze opleiding kreeg hij van begeleidster mevr. Venneman de unieke kans om aan de slag te gaan bij ‘Luc De Jonge nv’ , een bedrijf dat momenteel ook meewerkt aan de opbouw van sporthal ‘De Matte’ .

Jonathan komt dus elke dag om half zeven ’s morgens aan in de Papiermolenstraat: “Ik ben enorm tevreden met deze leerrijke en leuke uitdaging. Ik ondersteun de algemene elektriciteitswerken aan de nieuwe sporthal ‘De Matte’. Kabels trekken en samenwerken met ervaren elektriciens, terwijl ik ook nog een centje kan bijverdienen is een heel mooie ervaring. De sporthal is een mooi project en ik zal heel fier zijn wanneer ik binnenkort samen met mijn klasgenoten kan sporten in deze nieuwe sportaccommodatie,” vertelt de elektriciteitsleerling.