Door op onderstaande foto te klikken kan je meer schitterende tekeningen bekijken van Shania Barral, die momenteel in het 7de specialisatiejaar Thuis- en Bejaardenzorg zit op het GO! Atheneum Geraardsbergen.

Shania Barral tekent al van jongs af aan op papier en is sinds 2018 ook beginnen experimenteren met digitaal tekenen. Ze praat graag over haar passie: “Voor mij is tekenen eigenlijk een moment om tot rust te komen en  om mijn emoties te uiten. Ik gebruik heel graag mijn fantasie om iets origineels uit te werken.  Het liefst teken ik dieren zoals katten of wolven, maar ook personages uit games of ludieke personages die ik zelf heb uitgevonden worden uitgewerkt. Ik ontwerp elke dag minstens één tekening: soms duurt dat een uurtje, soms ben ik tot zes uur lang bezig aan een bepaald kunstwerkje.”

“Ik droom ervan om zelf een comic uit te werken die ik dan baseer op mijn eigen personages, maar momenteel teken ik meestal voor andere mensen. Mijn andere hobby’s hebben voornamelijk te maken met het verzorgen van dieren zoals papegaaien, katten en honden.”

“Momenteel zit ik in de richting ‘Thuis- en Bejaardenzorg’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen. Ik vind het een zeer interessante richting die veel voldoening geeft, aangezien ik graag met ouderen werk en plezier vind in het verzorgen van ouderen. Later hoop ik een job in deze mooie sector te combineren met mijn passie voor tekenen. Het uitwerken van die comic staat op de planning en wordt ongetwijfeld een boeiend toekomstproject.”