Vorig jaar studeerde Jonas Van Slambrouck af in de richting ‘Industriële ICT’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen. Deze oud-leerling studeert momenteel de bacheloropleiding ‘Multimedia en Creatieve Technologie’ aan de hogeschool ‘Howest’ in Kortrijk. Graag blikt hij nog even terug op de vooropleiding ‘Industriële ICT’ die hem goed heeft voorbereid op zijn vervolgstudie.

Jonas vertelt: “Momenteel ben ik enorm gelukkig met mijn gekozen vervolgstudie. ‘MCT’ is een zeer praktische opleiding en past daardoor goed bij wat ik ook graag doe! Mijn favoriete lessen zijn ‘sensors en interfacing’ omdat ik hier ook zeer goed voor voorbereid ben door de leerkrachten ‘Elektronica’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen.”

Jonas kijkt tevreden terug op zijn tijd op het ‘KA’: “ Ik heb dankzij vakleerkracht ‘Elektronica’, dhr. Franki Van Neyghem, een enorm goede  voorbereiding gehad. Ik merk echt dat ik een voorsprong heb van bijna 50% ten opzichte van veel van mijn medestudenten. Ik hield van de richting ‘Industriële ICT’ omdat de theorie zeer goed werd gekoppeld aan praktijkoefeningen. Natuurlijk mis ik mijn tijd in het secundair onderwijs voor de vrienden en omdat alles daar toch iets rustiger werd uitgelegd.”

Het GO! Atheneum Geraardsbergen wenst Jonas nog heel veel succes met zijn studies en zeker in deze blokperiode. Onze school heeft een groot hart voor alle oud-leerlingen en blijft inzetten op een sterke voorbereiding op het vervolgonderwijs.