Door op de onderstaande foto te klikken kan je een honderdtal foto’s bekijken van het 50-dagenfeest dat de laatstejaarsleerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen vierden in zonnige omstandigheden op een woensdag in mei. Grappige kostuums, een heerlijke barbecue en toffe spelletjes vormden de basis van een heerlijke namiddag waarmee de laatstejaarsleerlingen het nakende einde van hun secundaire schoolloopbaan vierden.

Door de coronamaatregelen werd er een 50-dagenfeest georganiseerd op het GO! Atheneum Geraardsbergen in plaats van een traditioneel 100-dagenevenement. Hamburgers, worsten en een vegetarisch alternatief vulden de magen van de leerlingen uit 6 ASO, 6 TSO en 7 BSO. Na de maaltijd werden de KA-awards uitgereikt. Deze ludieke prijzen bekroonden zowel leerkrachten als leerlingen in diverse categorieën. Afsluiten werd er gedaan met een heuse klascompetitie. De leerlingen verbleven in coronaveilige klasbubbels en waagden hun kansen tijdens traditionele en fantasievolle spelvormen.