Door op de onderstaande foto te klikken kan je heel wat foto’s bekijken van de proclamaties van de huidige lichting laatstejaarsleerlingen en van de reeds afgestudeerde oud-leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen die vorig jaar in juni 2020 geen proclamatie konden krijgen door de toen geldende coronaregels. De school was heel blij dat ze met een strikte planning en heel wat maatregelen toch nog een proclamatie kon organiseren zodat de leerlingen in stijl afscheid konden nemen van hun tijd in het secundair onderwijs.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen verwelkomde bijna 100 oud-leerlingen die exact een jaar nadat ze afstudeerden op onze school nog eens kwamen bijpraten met hun oude klasgenoten, geliefde leerkrachten of lang gemiste vrienden. In open lucht en met voldoende afstand konden ze genieten van een goodiebag, filmpjes, speeches en uiteraard het officieel afroepen van de namen door mevr. Sonny Van den Stockt.

De huidige lichting laatstejaarsleerlingen verzamelde in ‘de Matte’. De onderwijsvormen ASO, TSO en BSO kregen een aparte proclamatie zodat iedere leerling ook 2 familieleden kon meebrengen om in een familiebubbel en volgens de opgelegde regulering te genieten van deze belangrijke stap in het leven van hun zoon of dochter. Ouders en leerlingen kregen een goodiebag vol lekkernijen, een poster en een fotojaarboek. De proclamatie zelf was gevuld met een speech van de directeur, een terugblik door een afstuderende laatstejaarsleerling, een muzikaal intermezzo door Sam Böhm (6TW) op de harp, enkele filmpjes en uiteraard het afroepen van de namen door de presentatoren mevr. Anne-Sophie Debevere (7BSO), dhr. Carl Coudron (6ASO) en mevr. Mieke Vanderroost (6TSO).

Het GO! Atheneum Geraardsbergen wenst alle laatstejaarsleerlingen veel succes met hun vervolgstudies of start op de arbeidsmarkt en hoopt dat ze eerst nog kunnen genieten van een coronavrije en zonnige zomer.