Met dit fotoverslag, dat je kan bekijken door op de onderstaande foto te klikken, blikken we nog eens terug naar de eerste schooldag op het GO! Atheneum Geraardsbergen. Eén september viel dit jaar op een woensdag waardoor de leerlingen langzaamaan weer konden wennen aan het voltijdse schoolleven. Het GO! Atheneum Geraardsbergen kende een ongelofelijke groei en ontving meer dan 920 leerlingen, introduceerde enkele nieuwe studierichtingen en is ook begonnen aan grootschalige verbouwingswerken.

Directeur Brecht Persoons verwelkomde alle leerlingen met een speech. De derdejaarsleerlingen konden in alle rust hun nieuwe school leren kennen en begonnen als eersten aan de schooldag. Er was een lekker ontbijt voorzien met chocoladekoeken en fruitsap. In zijn speech verwees directeur Brecht Persoons naar de uitdagingen voor de school maar ook naar het licht aan het einde van de coronabeperkingen.

Klik op de onderstaande foto om het fotoverslag van deze eerste dag te bekijken. Het schoolteam is alvast klaar om er weer een boeiend, veilig en innoverend schooljaar van te maken dat focust op onderwijskwaliteit en welbevinden.