De directie en leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen hebben vandaag hun leerkrachtenteam gevierd tijdens de ‘Dag van de leerkracht’. Een dag die de hardwerkende leerkrachten en hun diverse en uitdagende takenpakket eens terecht in de kijker zet. De leerkrachten werden verwend: applaus van alle leerlingen tijdens de speeltijd, ontbijtkoeken bij de start van de dag, een typisch Geraardsbergs streekproduct ‘mattentaart’ bij de lunch (geschonken door Stad Geraardsbergen & Huis van het Kind), de directie die iedere leerkracht een herbruikbare drankbeker met het opschrift ‘teacher, I prefer the term educational rockstar’ gaf en ook een zak met ‘lekkernijen’ van de leerlingen van de leerlingenraad.

Directeur Brecht Persoons zet graag zijn leerkrachtenteam in de bloemetjes: “Vijf oktober is een symbolische dag om te tonen dat we dankbaar zijn voor het vele zichtbare en vaak onzichtbare werk dat een leerkracht dagelijks doet. Onze leerkrachten zijn onmisbare personen in het leven van opgroeiende jongeren en zorgen ervoor dat we de diverse talenten van onze scholieren kunnen laten schitteren. Een symbolische dag, want eigenlijk mogen we iedere dag fier zijn op het werk dat ze verzetten op school en in de klas.” Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze feestelijke dag.