De sportleerkrachten van het GO! Atheneum Geraardsbergen zijn gestart met een aanbod van sportmogelijkheden tijdens de middagspeeltijd. Niet toevallig in de septembermaand, de maand van de sportclub, organiseerden de sportleerkrachten hun ludieke actie ‘Breng je sportclub naar school’ waarbij leerlingen werden aangemoedigd om in hun sportoutfit naar school te komen.

Sportleerkracht Arno Hiers is tevreden met de actie: “We riepen naar jaarlijkse gewoonte alle leerlingen op om in de sportoutfit van hun favoriete sport naar school te komen en om deze zo in de kijker zetten. Tevens zijn we ook gestart met een aanbod van middagsportmogelijkheden tijdens de middagspeeltijd. Het L.O.-team is zeer tevreden met de opkomst en zag heel wat verschillende sporten. Een leerling die naar school kwam in zijn outfit van hockeygoalie zal mij heel lang bijblijven.”