Vorige week vonden de laatste sollicitatiegesprekken plaats om te bepalen welke leerlingen uit de richting ‘Verzorging’ mee kunnen vertrekken op buitenlandse stage naar Gambia. In totaal waren nog vier kandidaten in de running. Aangezien ze het allen tijdens het finale gesprek schitterend deden, konden ze alle vier een plaatsje op het vliegtuig veroveren. In de loop van vorig schooljaar werden al drie leerlingen geselecteerd voor deelname aan de buitenlandse stage, die zal doorgaan van 17 maart tot en met 1 april 2022 onder begeleiding van leerkrachten Stefanie Dujaquier en Marijke Vandersteen.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen is heel blij dat het dankzij sterke samenwerkingen deze unieke ervaring kan aanbieden en zet als grote Erasmusschool heel sterk in op tal van internationale uitwisselingen.