Onder een stralende zon organiseerde de leerlingenraad van het GO! Atheneum Geraardsbergen een ganse middag vol ambiance voor de ‘Dag van de jeugdbeweging’. Alle leerlingen die in hun kostuum van de jeugdbeweging naar school kwamen kregen een ‘spork’ als gratis gadget aangeboden. Deze lepel die op hetzelfde moment ook een vork en mes is, vormt uiteraard een noodzakelijk gadget tijdens survivals.

Heel wat leerlingen kwamen dan ook in hun kostuum van de Chiro, Scouts, KSA, jeugdhuizen of andere jeugdverenigingen naar de Papiermolenstraat afgezakt voor deze ‘Dag van de jeugdbeweging’. Er werden hotdogs verkocht, er werd een spandoek gemaakt en er werden leuke spelletjes gespeeld met muziek op de achtergrond. Het GO! Atheneum Geraardsbergen is fier op de leerlingen van de leerlingenraad die het engagement van jeugdverenigingen hiermee in de kijker konden zetten. Klik op de onderstaande foto om heel wat leuke foto’s te bekijken van deze toffe ‘Dag van de jeugdbeweging’.