Sportleerkracht Bruno Thiebaut glunderde toen de nieuwe badmintonraketten werden overhandigd door de verantwoordelijke van ‘SNS – Sport Na School’ en vertelt graag over dit succesverhaal: “Het Geraardsbergse Atheneum verkocht het meeste SNS-passen in de ruime streek en werd dan ook beloond.  De SNS-pas is een sportpas voor leerlingen uit het secundair onderwijs waarmee leerlingen gestimuleerd worden om aan een spotprijs nieuwe sporten te ontdekken. Sporten op school is belangrijk, maar stopt in het kader van een gezonde levensstijl natuurlijk niet aan de schoolpoort. Een actief en sportief leven proberen we als sportleerkrachten ook te stimuleren in de vrije tijd van al onze leerlingen.” Sportleerkracht Toon Debast vult lachend aan: “We zijn natuurlijk ook heel tevreden met de nieuwe badmintonraketten! We bedanken SNS en weten meteen ook welke sport er de volgende weken op het programma zal staan. Badminton natuurlijk!”