Het GO! Atheneum Geraardsbergen feliciteert leerkracht Sigrid De Bou die in het logistieke diensten- en opleidingscentrum van de VDAB een bijscholing succesvol afrondde waardoor ze nu heftruckopleidingen mag geven aan onder meer de laatstejaarsleerlingen uit de richting ‘7 Logistiek’.

Sigrid De Bou vertelt gepassioneerd over haar opleiding: “Ik was de enige vrouw die deze trainingsweek afwerkte. Het was een zeer intensieve week waarbij je leerde slalommen met de heftruck en waarbij parkeren echt millimeterwerk werd. Eerst kregen we theorielessen, daarna volgde de praktijk. De theorie kan ik nu zelf geven op het GO! Atheneum Geraardsbergen en ik kan onze leerlingen nu ook optimaal klaarstomen om hun praktijkexamen te doen in het logistieke dienstencentrum. Een echte meerwaarde voor onze richtingen ‘Organisatie en Logistiek’.”