De leerlingenraad van het GO! Atheneum Geraardsbergen organiseerde eind november de ‘Warmste Week van het KA’. Door de verkoop van warme chocolademelk en cake konden ze een mooi bedrag verzamelen. Ook de winst van de hotdogverkoop van de activiteit ‘Dag van de jeugdbeweging’ werd hieraan toegevoegd, met een schitterende bedrag van 585 euro als resultaat.

Voorzitster Ika De Gent (6ST) en secretaris Jitte Van Lierde (6HW) waren heel blij dat ze dit bedrag konden schenken aan het lokale goede doel, het ‘Peperkoekenhuis Geraardsbergen’. Het gebouw in de Boelarestraat in Geraardsbergen biedt alle inwoners een polyvalente, dichtbij gelegen ruimte aan die gebruikt kan worden om aan uitwisseling te doen, een band te scheppen, workshops te organiseren, enzovoort.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen blijft inzetten op de lokale verankering en is heel blij dat de leerlingen zoveel inzet hebben getoond voor deze acties. Door op de onderstaande foto te klikken kan je een fotoverslag bekijken van deze acties.