Via de fotomappen onderaan dit artikel zijn de foto’s terug te vinden van de educatieve schoolreizen die de leerlingen van 4ASO/4TSO/4BSO en 6ASO/7BSO beleefden tijdens een zonnige driedaagse in maart.

De leerlingen van 6ASO/7BSO trokken voor hun GWP naar Antwerpen en sliepen daar in het kasteel Boterlaerhof, beter gekend als het kasteel van de opnames van de televisiereeks  ‘Sinterklaas’. De laatstejaarsleerlingen genoten van hun tijd in de Sinjorenstad en ontdekten ook Mechelen tijdens een stadswandeling met gids. In Antwerpen bezochten de leerlingen het MAS en het Rubensmuseum. Tijdens een metrospel in groepjes leerden ze op zelfstandige basis de binnenstad verkennen en passeerden de grote stadiums op hun route. Genieten werd er ook gedaan tijdens een spelletje bowling en een boottocht door het havengebied op de boot ‘de Flandria’.

De vierdejaarsleerlingen trokken allemaal naar de Belgische kust. De leerlingen van 4ASO verbleven in Blankenberge. Ze bezochten de haven van Zeebrugge met gidsen en enkele leerlingen durfden het zelfs aan om in het zeewater te springen. Ze brachten ook een leerrijk bezoek aan Brugge en gingen op graffititour door Oostende.

De leerlingen van 4TSO hadden hun slaapplaats in Oostende maar maakten een tussenstop in Brugge waar ze een stadszoektocht deden en het Frietmuseum en de Chocolatfactory bezochten. Op het strand werden er verschillende sportieve opdrachten uitgevoerd en ontspannen deden de leerlingen tijdens een bezoek aan de bioscoop en met een spelletje bowling.

De leerlingen van 4BSO hadden als eindbestemming Brugge, maar trokken naar Blankenberge voor een dagje Sealife en groepsspelletjes op het strand. Ook zij gingen bowlen en maakten een daguitstap naar Oostende.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen zag enorm veel gelukkige gezichten bij de leerlingen die na de zware coronaperiode eindelijk weer een echte teambuilding en unieke reiservaring konden delen met hun leeftijdsgenoten.

Fotomappen: