De laatstejaars uit de richtingen ‘Carrosserie’, ‘Elektriciteit’, ‘Schilderen en decoratie’ en ‘Houtbewerking’ werden voor één dag leerkracht tijdens het Switch-project van initiatiefneemster en PAV-leerkracht mevr. Inge Godelie. Met de ondersteuning van de praktijkleerkrachten bezorgden de KA’ers aan de leerlingen van de Middenschool een inleefmoment tijdens enkele leuke workshops. 

Door deze uitwisseling kregen de tweedejaarsleerlingen een goed zicht op de mogelijkheden van de studierichtingen in de ‘arbeidsmarktfinaliteit’ op het KA. Daarnaast kregen de leerlingen van 7BSO ook meteen de kans om hun opgedane kennis en liefde voor hun toekomstig vak door te geven aan jongeren.

Mevr. Inge Godelie is heel tevreden met de geslaagde organisatie van dit evenement en bedankt de ondersteunende praktijkleerkrachten van het GO! Atheneum Geraardsbergen en Middenschool Geraardsbergen.

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van dit boeiende evenement.