Het GO! Atheneum Geraardsbergen zet nog graag Oscar Cuyvers (6 Delta) in de kijker die een derde plaats behaalde als laureaat van de betoogwedstrijd ‘Herman De Croo’. Een straffe prestatie! Deze wedstrijd kent een decennialange traditie en daagt eindejaarsleerlingen van alle scholen uit de regio Zuid-Oost-Vlaanderen uit om na te denken over een maatschappelijk actueel thema. Dit jaar draaide de wedstrijd rond ‘Corona: afstandsonderwijs of afstand tot onderwijs?’. Oscars betoog was geschreven vanuit de invalshoek ‘blended learning’, waarbij hij pleitte voor een flexibele combinatie van contact- en afstandsonderwijs. Oscar kreeg als laureaat een boekenpakket overhandigd van minister van staat Herman De Croo, in bijzijn van pedagoog en onderwijsexpert Dirk Van Damme, Andreas De Leenheer (ererector UGent) en eerste minister Alexander De Croo. Op de foto, genomen naast het cultureel centrum Marca in Maarkedal, prijkt Oscar Cuyvers naast premier De Croo en Isabelle Truyen, algemeen directeur van de GO! Scholengroep 20. Een welgemeende proficiat van je begeleidende leerkracht Nederlands, mevr. Menschaert, en van alle medewerkers van het GO! Atheneum Geraardsbergen!