De leerkrachten lichamelijke opvoeding organiseerden een toffe en sportieve teambuilding voor de derdejaarsleerlingen. Om het schooljaar fit te starten en om ook de klasgenoten beter te leren kennen stond er een namiddag ‘Highland Games’ op het programma.

Dhr. Hiers, sportleerkracht op het KA, blikt tevreden terug: “Onze school mocht 237 nieuwe derdejaarsleerlingen verwelkomen. Een grote groep die we met deze spelletjes op een aangename manier wilden laten wennen aan hun nieuwe schoolomgeving. Er werden ongetwijfeld nieuwe vriendschappen gesmeed of oude vriendschappen werden verstevigd tijdens onze sportkermis, Highland- en teambuildingspelen en tijdens een schoolzoektocht.”

Mevr. van Langenhove, ook sportleerkracht op het KA, verduidelijkt graag de spelopdrachten: “Tijdens onze sportkermis werden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd in onze mooie sporthal De Matte. De Highland- en teambuildingsspelen gingen door in de sportkooi en het grasveld naast het D-gebouw. Daarnaast konden verschillende klasgroepen ook het grote schooldomein ontdekken via een zoektocht. Onze leerlingen trokken lachend en zwetend het weekend in; dus het doel van deze startactiviteit is ongetwijfeld bereikt.”

Klik op de onderstaande foto als je meer foto’s wil bekijken van deze toffe en sportieve start van het schooljaar 2022-2023.