Mevr. Van den Stockt, plaatsvervangend directeur, verwelkomde heel wat ouders van nieuw ingeschreven derdejaarsleerlingen op het domein van het GO! Atheneum Geraardsbergen voor een boeiende infoavond.

Het Atheneum telt na de laatste inschrijvingen, in totaal zo’n 991 leerlingen waaronder ook 251 nieuwe derdejaarsleerlingen. Om de ouders van deze nieuwe leerlingen correct te informeren gaf mevr. Van den Stockt eerst wat algemene informatie over de school en vertelde ze daarna over de grootschalige renovatiewerken op de campus aan de Papiermolenstraat.

Uiteindelijk werden de ouders meegenomen door de klastitularissen van hun zoon/dochter/x voor een gepersonaliseerd woordje uitleg over de specifieke studierichtingen. Ouders die persoonlijke vragen hadden voor de leerlingenbegeleiding konden op dat moment ook een individueel gesprek aangaan.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen blijft ook dit jaar inzetten op innovatie en digitalisering. Daarom konden mensen die problemen hebben met Smartschool na de uiteenzetting van de klastitularis terecht bij mevr. Dhont. Ouders die meer informatie wensten over het nieuwe betaalsysteem XAFAX of over de boekbestellingen konden informatie inwinnen bij dhr. De Wolf en mevr. De Geyter.

We sloten de avond af met een drankje dat werd aangeboden in de polyvalente zaal. Het werd een geanimeerde en informatieve avond waarbij de kloof tussen ouders en school weer wat werd verkleind. Het GO! Atheneum Geraardsbergen blijft inzetten op een goede communicatie en samenwerking tussen ouders en onderwijs voor een optimale ondersteuning bij het opvoeden van zoon/dochter/x.

Samen werken we aan een succesvolle schoolcarrière. Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze infoavond.