Mevrn. De Petter en Derwael, respectievelijk leerkrachten Gedragswetenschappen en Frans, hadden met het bezoek aan A’Lies coaching een wel heel bijzondere teambuilding georganiseerd voor de leerlingen van het 5de en 6de jaar ‘Humane wetenschappen’. Bij A’Lies coaching gingen ze namelijk op bezoek bij een paardencoach die haar passie voor paarden en zorg voor mensen samenbrengt.

De leerlingen van 6HW stonden in voor de lunch en kozen ervoor om belegde broodjes en wraps te maken. De jongeren van 5HW zorgden voor een ‘vieruurtje’ en zorgden voor allerlei zelfgemaakte dessertjes zoals cupcakes, brownies, pannenkoeken, fruitsalades en cake. De paardencoaching was enorm interessant en creëerde een bijzondere groepsdynamiek in beide klassen. Deze unieke ervaring bestaat uit ervaringsgericht werken en combineert coachingsmethodieken terwijl je contact maakt met paarden.

Mevrn. De Petter en Derwael spreken van een enorm geslaagd project en maakten heel wat leuke foto’s! Open de fotomap door op de onderstaande foto te klikken en geniet mee van deze geslaagde uitstap.