Het middenkader van het GO! Atheneum Geraardsbergen en waarnemend directeur mevr. Sonny Van den Stockt haalden het onderste uit de kan om hun team van leerkrachten en medewerkers te bedanken op deze ‘Dag van de leerkracht’. Het schoolteam werd verwend met een heerlijk ontbijtbuffet en iedere leerkracht kreeg een USB-hub waarmee je meerdere apparaten gelijktijdig met elkaar kan verbinden.

Tijdens de speeltijd stond er een lekkere brunch met taarten, cupcakes en brownies in de leraarskamer. Het middenkader en de directie zorgde zelf voor de persoonlijke bedeling en benadrukte dat alle werknemers vandaag in de bloemetjes werden gezet! Want naast de leerkrachten en het ondersteunend personeel is ook bijvoorbeeld het MVD-personeel een onmisbare schakel bij de organisatie van een goede schoolwerking.

Scholengroep 20 had ook een lekker stuk chocolade voor iedere leerkracht voorzien. Zes gelukkigen van de scholengroep zullen ook een winnend ticket in hun chocolade terugvinden die hen een mooie prijs oplevert. Ook het ‘lokaal bestuur van Geraardsbergen’, ‘de Dienst samenleving’ en ‘het Huis van het Kind’ kwamen de leerkrachten bedanken en schonken ieder personeelslid een notitieblokje met stylo en ook hogeschool ‘HOWEST’ had een attentie voor de KA-leerkrachten. De leerlingen zelf bedankten het onderwijspersoneel via een groot spandoek dat gemaakt werd door de leerlingenraad en door het droppen van complimentenkaartjes in de lockers van de leerkrachten.

Waarnemend directeur, mevr. Sonny Van den Stockt, benadrukte dan ook eens dat de slogan van de school ‘een school waar een kind graag en goed leert’ in de praktijk ook mag verlengd worden naar ‘een school waar men graag en goed leert en ook graag en goed werkt’. Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze leuke dag.