De lokale verankering is enorm belangrijk voor het GO! Atheneum Geraardsbergen en daarom organiseerde de school een netwerkevent op het schooldomein waarbij alle diverse partners van de school werden samengebracht.

Stagebedrijven, partners, leden van de scholengroep, leden van de schoolraad, leerkrachten, GIP-juryleden, oud-directeurs en oud-leerkrachten, buren en personen die de school genegen zijn, werden samengebracht tijdens een informatief netwerkevenement dat eindigde met een heerlijke walking diner, klaargemaakt door vakleerkracht mevr. Nancy Martens en haar leerlingen van het zesde jaar ‘Verzorging’.

Na een verwelkoming door mevr. Sonny Van den Stockt, waarnemend directeur, werden de gasten geïnformeerd over verschillende interessante thema’s zoals de missie, de visie, de verbouwingen, de infrastructuur, … van onze school. 

Dhr. Bram De Geeter gaf een presentatie over de Agorawerking, de internationale uitwisselingsprojecten, de Deltawerking en over onze rol binnen Innovet. Daarna gaf dhr. Chris Teirlinck een extra woordje uitleg over onder meer de richtingen binnen Veiligheid, de harde en zachte beroepssectoren, het belang van de stages en het samenwerken met externe experten binnen duaal leren en binnen het leerproject van heel wat studierichtingen.

Er werd uiteraard ook vooruitgeblikt en er werden banden gesmeed om verder en langdurig samen te werken aan onze innovatieve en bruisende schoolomgeving. Samen met onze partners willen we iedere leerling een schoolloopbaan op maat aanbieden die de leerlingen prikkelt en klaarstoomt voor de arbeidsmarkt of vervolgonderwijs.

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken.