Een groep leerlingen van 5HW is zondag vertrokken op Zweeds avontuur naar Söderköping onder begeleiding van mvrn. Reubens en Vanderroost. Het thema ‘Democratic values’ zorgt voor een boeiende uitwisseling met de Ramunderskolan die ons later dit schooljaar ook zelf een bezoek zal brengen. De tien leerlingen van onze school maken kennis met het Zweeds onderwijs, de Zweedse cultuur en politiek, … 

De leerlingen brengen hun week door in een gastgezin om echt ondergedompeld te worden in de Zweedse manier van leven. Wil je ons avontuur volgen? Dat kan! Volg onze website voor alle updates, want de leerlingen zullen bloggen en vloggen in Nederlands, Engels en Frans!

https://sites.google.com/leerkracht.sgr20.be/erasmuszweden/home?authuser=0&fbclid=IwAR2JZOtBpyze_p2cQyMs9CUQDGmc3m4EJZNVW4l4LLKvO03h9MnFpAysCSs