Meester glazenier en aannemer van glaswerken Jan Jacobs kwam de leerlingen van het zesde jaar ‘Houtbewerking’ en ‘Schilderen en decoratie’ een workshop geven rond afkittechnologie. In de voormiddag was er een theoretische sessie en in de namiddag konden de leerlingen zich uitleven op proefopstellingen.

De workshop werd aangeboden door Constructiv: de dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Het afkitten van bouwelementen is een belangrijk onderdeel van een glasopleiding. Er werd gekeken naar het werken met verschillende materialen, hoe kit eigenlijk gemaakt werd en hoe je de juiste afkittechnologie selecteert.Het GO! Atheneum Geraardsbergen en de leerkrachten houtbewerking en schilderen bedanken dhr. Jacobs voor het doorgeven van zijn expertise en blijven zich verder inzetten voor het afleveren van arbeidskrachten die klaar zijn voor de uitdagingen van een veeleisende arbeidsmarkt. Klik op de onderstaande foto om veel foto’s te bekijken van deze boeiende workshop.