De leerlingenraad van het GO! Atheneum Geraardsbergen wou van ‘de Dag van de jeugdbeweging’ een memorabel evenement maken en trakteerde alle leerlingen die in het kostuum van hun jeugdbeweging naar school kwamen op een zak snoep of chips.

Of het nu een hemd van de scouts, chiro, ksa, klj, het jeugdhuis of een andere jeugdbeweging was: iedereen van de felgekleurde bonte bende fiere leden van een jeugdbeweging kreeg een zakje snoep of chips tijdens de middag. Er werd ook cake met chocolademelk verkocht en natuurlijk werden er leuke en typische spelletjes uit de jeugdbeweging gespeeld tijdens de middagpauze.

Er waren heel wat deelnemers aan de buitenspeelklassieker ‘Dikke Bertha’ terwijl de muziek luid over het grasveld achter het Agoragebouw weerklonk. De school wil de leerlingenraad feliciteren met hun geslaagde initiatief en zag heel wat tevreden gezichten op de speelplaats. Het GO! Atheneum Geraardsbergen gelooft in de meerwaarde en het belang van jeugdbewegingen die vaak een noodzakelijk en veilig groepsgevoel geven aan jongeren. Klik op de onderstaande foto’s om heel wat foto’s te bekijken van deze geslaagde Dag van de jeugdbeweging 2022.