Tijdens de pedagogische studiedag van woensdag 19 oktober verzamelden alle personeelsleden van het GO! Atheneum Geraardsbergen in recreatiedomein ‘De Gavers’ voor een interactieve en competitieve wandeltocht in kleine groepjes. Tijdens de wandeltocht van zo’n 8 kilometer door het bosrijke gebied werden de twaalf groepjes uitgedaagd om leuke opdrachten uit te voeren.

Na een smakelijk ontbijt vertrokken de groepjes via verharde en onverharde wegen op avontuur. Met vijf personen op hetzelfde moment touwspringen, rebussen of woordzoekers oplossen, diagrammen leggen, origami maken of … het werd een succesvolle teambuilding onder een stralend herfstzonnetje.

De directie en het middenkader verdeelde zich goed over de verschillende groepen. Heel wat collega’s kregen door dit initiatief de kans om eens in een rustige setting te praten met een teamlid dat ze nog niet zo goed kennen. Nieuwe collega’s gaven aan dat het een heel leuke manier was om zich te integreren in het grote schoolteam.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen hecht veel belang aan een goede groepssfeer en wil als een sterk team samenwerken om zo optimaal de schoolcarrière van alle KA-jongeren te begeleiden. Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze pedagogische studiedag.

Bedankt aan Peter, Jimmy, Olivier, Michaël, Cien en Jille voor zowel de voorbereiding als de begeleiding tijdens de teambuilding. Bedankt aan de werkgroep ‘Teamgeest’ om de locatie voor het ontbijt, receptie en middagmaal in orde te brengen.