Dhr. Chris Teirlinck, voorzitter van de Vriendenkring KA, vertelt voldaan dat het GO! Atheneum Geraardsbergen zo’n 450 kaas- en vleesschotels mocht uitdelen tijdens deze geslaagde editie van de jaarlijkse kaasavond.

Dhr. Teirlinck: “Tijdens de geslaagde takeaway kaas- en vleesavond konden de leerlingen, leerkrachten en sympathisanten een overheerlijke Breugeliaanse vleesschotel of een smakelijke kaasschotel met diverse kazen bestellen. Naast een ruim aantal kaas- of vleessoorten boden wij ook een aantal aangepaste dranken aan: cava Mas Geroni, witte wijn Marcel Martin Chardonnay en rode wijn Marcel Martin Merlot. De opbrengst van deze smakelijke activiteit gaat naar de aankoop van  nieuw didactisch materiaal voor de leerlingen.”

Dhr. Teirlinck: “De kaas- en vleesschotels werden samengesteld door de leerlingen van 4ZW, 5VZ en 6VZ. Mevr. Nancy Martens coördineerde deze belangrijke taak en zorgde er samen met haar leerlingen en mevrn. Baetens en Van Der Steen voor dat alles tot in de puntjes werd afgewerkt. De leden van de Vriendenkring zorgden dan weer voor de bedeling van al de lekkere maaltijden.”

Het GO! Atheneum Geraardsbergen bedankt alle mensen die een kaas- of vleesschotel besteld hebben en hoopt dat ze genoten hebben van deze heerlijke traditie.