Mevr. Niemegeers, leerkracht P.O., presenteert fier de tekeningen van de Atheneumleerlingen voor de ‘Graag traag’-wedstrijd die werd georganiseerd door het Lokaal Bestuur Geraardsbergen en de Giesbaargse Jeugd. Leerlingen uit 6ST, 5VZ en 7KZ namen deel aan de wedstrijd en maakten een eigen ontwerp voor een verkeersbord. Het verkeersbord moet mensen ertoe aanzetten om trager en voorzichtiger te rijden.

De wedstrijd werd gelanceerd in de ‘Week van de Mobiliteit’ en de winnaars krijgen een goodiebag, maar ook nog eeuwige roem, want het winnende verkeersbord wordt uitgewerkt en zal in het straatbeeld van Geraardsbergen verschijnen.

De winnaars worden bekend gemaakt in januari en de winnende verkeersborden zullen in het weekend van de ‘Krakelingen’ onthuld worden.

Wij wensen onze deelnemende leerlingen heel veel succes met deze toffe wedstrijd. Bekijk alle verkeersborden die onze leerlingen ontwierpen door op de onderstaande foto te klikken.