Sportleerkracht mevr. Sophie Van Langenhove blikt tevreden terug op de SNS-basketbalcompetitie: “In sporthal De Veldmuis namen twee teams van het GO! Atheneum Geraardsbergen deel aan de 3×3 basketbalcompetitie voor leerlingen uit het secundair onderwijs.” 

Ons eerste team bestond uit Nuno Vieuvalet (5BI), Axel Van Wymeersch (6KA), Ferre Van Der Meulen (5EM) en Yamen Alrachid (5WW). Het tweede team dat deelnam aan deze Sport-Na-Schoolwedstrijd bestond uit Milan Kesteleyn (5ST), Nathan Cambier (4TOE), Mayko Bamohammed (4B&M) en Mathias Van Gysegem (3ME).

Mevr. Van Langenhove: “De twee teams speelden met heel veel inzet en enthousiasme. Zes teams van de verschillende Geraardsbergse scholen namen het tegen elkaar op. Onze teams veroverden een tweede en vijfde plaats in deze competitie. De sportleerkrachten bedanken alle leerlingen voor hun inzet en hopen ze in dit nieuwe semester weer te verwelkomen voor heel wat uitdagende Sport-Na-Schoolactiviteiten

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s terug te vinden.