KA Geraardsbergen loopt 256,5 km voor het goede doel op Warmathon Gent

Een grote groep van 21 leerkrachten en medewerkers van het KA Geraardsbergen liep samen zo’n 256,5 km op de Warmathon in Gent. Deze loopwedstrijd is een initiatief die geld inzamelt tijdens de ‘Warmste Week’ van Studio Brussel voor de verschillende goede doelen van ‘Music For Life’.

Het KA Geraardsbergen benadrukte hiermee dat het niet alleen een sportieve school is maar ook een warm hart heeft voor acties die anderen helpen en ondersteunen. Dankzij de hulp van ‘De Vriendenkring vzw’ liepen de verschillende leerkrachten en medewerkers van het KA Geraardsbergen met een mooie roze of blauwe outfit op het uitdagende parcours van ‘De Blaarmeersen’ in Gent. De richting ‘Schilderen & Decoratie’ bedrukte de mooie outfits en de rest werd gedaan door de getrainde benen van de volgende dappere deelnemers:

Gunther De Geeter, Christoph Van der Stockt, Dieter Guldemont, Stijn De Graeve, Bruno Thiebaut, Arno Hiers, Kristof Manssens, Jorn Wauters, Frederick Van Acker, Freya Impens, Alexandra De Clercq, Natascha Derwael, Emily De Padt, Dana Haegeman, Veerle De Smet, Silke Vander Putten, Evelien Daems, Bianca Coutereel, Lieselotte Nechelput, Joke Reubens en Sophie Van Langenhove.

Het KA Geraardsbergen is heel fier op de enthousiastelingen en de fantastische groepssfeer en wil ook nog specifiek Silke Vander Putten en Dana Haegeman bedanken voor de organisatorische verantwoordelijkheidszin.

KA Geraardsbergen op Warmathon Gent