Reünie
Fotoverslag: KA Geraardsbergen organiseert geslaagde reünieavond

De werkgroep ‘studiekeuze en  begeleiding schoolverlaters’ organiseerde voor de oud-leerlingen van de studiejaren 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 een reünieavond op hun oude middelbare school: het KA Geraardsbergen. De reünie startte in het openleercentrum met een kennismakingsmoment waarbij de oud-leerlingen per afstudeerjaar konden bijpraten of netwerken. De daaropvolgende receptie zorgde voor een emotionele ‘trip down memory lane’ met nostalgische verhalen waarbij de oud-leerlingen verbroederden met leerkrachten en directie. Een geslaagde avond waarbij oude vriendschappen een nieuwe impuls kregen, de dansbenen getest werden en waarbij ook de maag gevoed werd met lekkere drankjes en hapjes.

Bekijk het fotoverslag door op onderstaande foto te klikken!

reunie2017

 
Reünie KA op 2 juni 2017 – oproep aan onze oud-leerlingen

inschrijven2

Het KA Geraardsbergen nodigt zijn oud-leerlingen van de afstudeerjaren 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 uit voor een reünieavond op hun oude middelbare school. Op vrijdag 2 juni 2017 start  het evenement om 19 uur stipt met een kennismakingsmoment waarbij de oud-leerlingen per afstudeerjaar  kunnen bijpraten. De receptie voor alle leerjaren zal doorgaan in het openleercentrum (de vroegere mediatheek) en inschrijven doe je via bovenstaande knop of de knop op de website van je favoriete middelbare school waar al jouw jeugdherinneringen werden gevormd: www.ka-geraardsbergen.be

Benieuwd welke weg jouw ex-klasgenoten zijn ingeslagen? Is de leerkracht ‘Frans’ ondertussen nog grijzer geworden? Wil je de grote veranderingen in het interieur van het KA komen aanschouwen? Naast het uitwisselen van emotionele of nostalgische verhalen is het uiteraard ook de ideale plek om te netwerken en oude vriendschappen een nieuwe impuls te geven. Uiteraard zijn er ook hapjes en drankjes! Begin dus maar met aftellen want deze ‘trip down memory lane’ is niet te missen!

Surf dus zo snel mogelijk naar onze website en registreer je voor de reünieavond van het KA Geraardsbergen!