Oud-leerlingen "Internationaal"
Prof. en oud-leerlinge Karen Spruyt waardeert haar huldiging in het KA Geraardsbergen

Op maandag 19 maart 2012 werd oud-leerlinge Karen Spruyt gehuldigd op het KA Geraardsbergen. Professor Karen Spruyt is een experte met een internationale reputatie op het vlak van slaapstoornissen.

Eén maand per jaar doceert prof. Spruyt aan de Vrije Universiteit Brussel. De rest van het academiejaar is prof. Spruyt verbonden aan het departement 'Algemene kindergeneeskunde' aan de University of Chicago.

Prof. Spruyt gaf op het KA Geraardsbergen een boeiende lezing betreffende de verbanden tussen 'kennis', 'gewicht' en 'sleep disordered breathing'. Met heel veel animo toonde prof. Spruyt de link aan tussen slaapproblemen en cognitieve problemen. Het KA Geraardsbergen is bijzonder trots op al haar oud-leerlingen.

De oud-leerlingen zijn net zoals de huidige leerlingen het uithangbord voor het dynamische KA. Op vrijdag 11 mei 2012 nodigt de school om 19 u tijdens naar aanleiding van de reünieavond de afstudeerjaren 1997 en 2002 uit. Om 20 u zijn de afgestudeerden van de laatste vijf jaren van harte welkom op het atheneum. Inschrijven voor dit evenement kan via de website van het KA Geraardsbergen.

http://foto.demortier.be/#93

 
Superflik in schoolbanken bij FBI