Mevr. Reubens had al lang beloofd aan de leerlingen van 4 ET om tijdens de lessen ‘Engelse cultuur’ eens praktisch aan de slag te gaan met de typische worsten, eieren, spek, boterhammen, champignons, pannenkoeken, toast, thee, bonen en tomaten die een ‘zwaar maar traditioneel ’English breakfast’ vormen.

De leerlingen uit de richting 4 economie-talen krijgen elke week een uur extra van het vak ‘Engels’ en deze schoolperiode werken ze rond ‘food and drinks’. Aangezien er zo’n goede klassfeer heerst in 4 ET werd er een uurtje gekookt waarna de klas samen kon genieten van de eigen kookkunsten.

Maarten Robingon vond het eten alvast zeer lekker: ‘Het is leuk dat we eens niet aan onze bank zitten tijdens de les Engels. Zelf was mijn gerechtje niet helemaal geslaagd. Het is eigenlijk de eerste keer dat ik in de keuken aan de slag ga en ik moet mijn kookkunsten duidelijk nog wat ontwikkelen. Mijn klasgenoten vinden de champignons wel heel lekker… dat is duidelijk mijn talent.’

Bekijk meer foto’s door op onderstaande foto te klikken.