De leerlingen van de richting ‘Houtbewerking’ hebben zich weer een jaar ingespannen met enkele schitterende eindwerken als resultaat. Bekijk zeker de foto’s van deze huzarenstukjes door op onderstaande foto te klikken.

Jens Uyttenhove (6 HT) creëerde een prachtige rechte steektrap met zettreden. De jonge leerling ‘Houtbewerking’ moet enkel nog de ondersteuning afwerken en is dan klaar met zijn eindwerk.

Elias Massaer (6 HT) en Bram Okonkwo (6 HT) zorgden voor nieuwe kasten voor de leerkrachten waardoor de praktijkruimte enorm ‘gepimpt’ werd.

De leerlingen van het vijfde jaar ‘Houtbewerking’ maakten een ronde salontafel en binnenkort leggen ze de laatste loodjes aan een grote vierkante salontafel. Ook de ronde zithoek om uit te rusten is een zeer geslaagd project van 5 HT.

Samuel Julian Richards (6 HT) en Bjarne Defraeyne (6 HT) hebben de trap in de praktijkruimte afgewerkt en ontwierpen een stevige balustrade.

Ten slotte zijn de zevendejaars heel fier op de zithoek met boekenkast die het nieuwe Agora-lokaal nog moderner en sfeervoller zullen maken.