Gisteren kwamen alle personeelsleden van het GO! Atheneum Geraardsbergen samen om de laatste puntjes uit te werken rond de start van het schooljaar 2020 – 2021. Een bijzonder schooljaar dat opstart met heel wat coronamaatregelen en heel wat vernieuwingen binnen de schoolwerking en op het schooldomein. Via een personeelsvergadering van directeur Brecht Persoons kregen alle personeelsleden de noodzakelijke informatie om correct en juist geïnformeerd te starten aan dit schooljaar vol mondmaskers en hygiënische maatregelen. In een vakgroepvergadering gingen de leerkrachten meteen aan de slag om alle informatie uit te werken in daadwerkelijke plannen per vakgebied. Na een broodjeslunch werd ook een groepsfoto gemaakt waarbij het mondmasker de grote glimlach van het voltallige schoolpersoneel kon verstoppen, maar zeker niet kon verbergen dat deze school vol vertrouwen en goesting uitkijkt naar een frisse en bijzondere start. Het GO! Atheneum Geraardsbergen is klaar voor dit schooljaar en verwelkomt graag alle leergierige scholieren op een bijzondere eerste schooldag.