Mike Demunter behaalde vorig jaar zijn diploma van het 6de jaar secundair onderwijs in de richting ‘Industriële ICT’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen, maar schreef zich dit jaar in voor de richting ‘Carrosserie’ om zijn grote passie voor auto’s te combineren met een graduaatsopleiding ‘Informatica’ aan Odisee Brussel.

Mike vertelt graag over zijn bijzondere keuze: “Ik wil graag alle mogelijkheden openhouden voor de toekomst. Na het behalen van mijn diploma in de richting ‘Industriële ICT’ besloot ik om via avondonderwijs een graduaat ‘Informatica’ te behalen in Brussel. Overdag volg ik dan het reguliere traject ‘Carrosserie’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen met de leerlingen van het 5de middelbaar. Ik ben steeds geïnteresseerd geweest in het monteren en demonteren van auto’s en wil mij graag bijscholen in deze materie. Dankzij mijn aangepast traject, kan ik mij volledig concentreren op de praktijkvakken.”

Het GO! Atheneum Geraardsbergen wenst Mike veel succes met zijn schoolloopbaan en stimuleert iedere leerling om zijn eigen pad van interesses te volgen.