Alle leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen kunnen deze week stemmen op wie de nieuwe voorzitter van de leerlingenraad wordt voor het schooljaar 2020-2021. De leerlingenraad vertegenwoordigt de stem van de leerlingen tegenover de directie en de leerkrachten, organiseert leuke (en coronaveilige) activiteiten en kan voorstellen doen om zaken te veranderen binnen de school.

De kandidaten hun motivatie en ideeën werden via posters opgehangen in de school en iedere leerling van het Atheneum kan via een link op Smartschool stemmen op zijn/haar favoriet. De vier kandidaten zijn dit jaar: Amelie De Zaeger (7TBZ), Ben-Leon Delvin (4HW), Jelle Vangerven (4WE) en Yenthe Ysebaert (4WE).

Maandag loopt de stemming ten einde en kennen we de naam van de nieuwe voorzitter van de leerlingenraad 2020-2021.